fbpx

Bewegingsanalyse

In 1 uur weet jij precies wat je moet trainen tijdens en na je zwangerschap.
En wat juist niet.

Een uur lang kijken we uitgebreid naar hoe jij beweegt. We controleren je hele lijf. Van je enkels tot je nek. Zo weten we precies welke oefeningen je wel en niet kan doen. En aan welke gewrichten en klachten we extra aandacht moeten besteden. Zodat jij beter gaat bewegen. Gegarandeerd.

Meten

We meten en controleren je hele lijf. Zo brengen we precies in kaart hoe jij beweegt.

Analyseren

We analyseren wat we meten. En dan geven we je een heel gericht advies.

Maatwerk

Je werkt precies aan wat jij nodig hebt.

Voor wie?

Deze uitgebreide, intensieve en inhoudelijke bewegingsanalyse is bedoeld voor (zwangere) moeders die écht beter willen bewegen.

Dus wil jij weten waar je aan moet werken om beter, soepel en pijnvrij te bewegen? Dan is de bewegingsanalyse geschikt voor jou.

Na mijn bevalling had ik lang last gehouden van mijn bekken en heupgewricht. Gelukkig met de effectieve oefeningen, advies over mijn houding en het trainen van spieren rond mijn heupen kan ik inmiddels weer in alle vrijheid sporten en heb ik bijna nergens meer last van.

Nicoline

Het probleem

Je leest dit waarschijnlijk omdat er iets niet lekker loopt. Je twijfelt over wat je nou wel en niet mag trainen. Misschien doet je onderrug pijn of voel je pijnscheuten door je bekken bij iedere stap die je zet. Na je bevalling heb je geen idee waar je moet beginnen. Of kom je juist niet van die diastase af?

Dan is het tijd om te meten wat jouw lijf nodig heeft. Tijd om te werken aan wat jij nodig hebt. Tijd om te trainen. Maar dan wel op basis van een grondige analyse.

Tijdens de bewegingsanalyse zoomen we in op wat jouw lijf nodig hebt. We kijken naar je lichaamshouding, hoe je beweegt en zelfs hoe je ademt. Zo bepalen we de juiste volgorde van prioriteiten waar jij aan moet werken om je doel te behalen.

Het grootste verschil tussen deze bewegingsanalyse en ander aanbod voor moeders? Maatwerk. Geen one size fits all, maar een analyse die is gebaseerd op jouw lijf. Zodat je exact weet wat jouw lijf nodig heeft.

Waarom we doen wat we doen

Het is onze missie om moeders beter te laten bewegen,
zonder dat ze hoeven te twijfelen of iets wel of niet mag.

Na de bewegingsanalyse heb je antwoord op de volgende vragen:

  • Waar moet ik mee beginnen als ik soepel wil bewegen?
  • Wat kan ik doen om van mijn blessure af te komen?
  • Hoe ga ik om met mijn zwangerschapskwaaltjes?
  • Welke oefeningen kan ik wel en niet doen?
  • Heb ik een diastase?
  • Hoe raak ik minder snel buiten adem?
  • Hoe krijg ik minder pijn tijdens het staan en/of zitten?

Kosten: € 55
Duur:
1 uur

Locatie: Amsterdam-Noord, Westerpark of Rotterdam

Team

Soumia El Allali

Geen moeder, wel tante van 12 kids. Haar missie is om jou (weer) sterker te laten voelen. Gedurende de zwangerschap, bij de bevalling én tijdens het herstel.

Jade den Tenter

Moeder van Savion. Heeft een passie voor bewegen. Helpt met haar kennis en ervaring moeders om op een veilige manier fit te worden.

Training for Mamas Larissa

Larissa van Dorp

Met een enorme passie voor het vak helpt Larissa jou naar een topfitte bevalling én een goed herstel zodat jij fluitend door het leven als moeder gaat.