Hey trotse mama (to be),

Gefeliciteerd met je zwangerschap! Wil jij fit en gezond blijven nu je zwanger bent?

Volg mijn mini-training en leer in 8 stappen hoe jij fit en gezond zwanger blijft.

Dit ga je allemaal leren:

– hoe je optimaal ademhaalt
– welke oefeningen je mag doen nu je zwanger bent
– wat je wel en niet mag eten tijdens je zwangerschap
– alles over positieve emoties en hoe je dit traint
– alles over stressmanagement voor een ontspannen zwangerschap

Let’s go!

Jorn heeft in mijn ogen een unieke aanpak met een holistische kijk op trainen. Tijdens de intake werd niet alleen gekeken naar mijn conditie, veel belangrijker was de houding van mijn lichaam, mijn huidige techniek en hij keek tijdens het doen van de oefeningen naar mijn manier van ademhalen. Na mijn zwangerschap heb ik 12 lessen personal training cadeau gehad van mijn man. Binnen no time was ik van mijn verkrampte nekspieren af, had ik meer stabiliteit rondom mijn core én heb ik geleerd hoe ik mijn bilspieren opnieuw moest aanspreken. Kon me geen beter cadeau wensen na mijn zwangerschap!

Nadia

Jorn is very knowledgeable and encouraging, and he offers holistic coaching tailored to specific personal needs – ranging from post-pregnancy fitness to more broader motivational and habits training. I can see a clear positive difference since I’ve started working with him, both on my diastasis, general form and mindset. Strongly recommend getting in touch!

Coralie