MAMA (TO BE) EN WIL JIJ THUIS TOPFIT WORDEN?

Hè bah.
Nog steeds een lockdown.

Je had net besloten om meer te sporten in 2021. En nu zijn alle sportscholen dicht. Hoe ga je nu topfit worden voor je bevalling? Of hoe ga je weer fit worden na je bevalling?

Ik heb een oplossing voor je: het online thuisprogramma.

Het werkt simpel. 8 weken lang ontvang je op zondagavond een weekprogramma. Dat bestaat uit full body workouts, mobiliteitsoefeningen en cardio workouts. Je klikt vervolgens op één van de workoutvideo’s voor die week en je volgt de instructies in de video. En hoppa, trainen maar.

En nee, het programma duurt geen 8 weken. Je hebt waarschijnlijk meer tijd nodig om alle workouts goed onder de knie te krijgen. En om het herstelprogramma na je bevalling te volgen. Ook ga je de hele cyclus vaker willen doen. Alleen sneller dan 8 weken kan niet, want iedereen begint bij de basis. Zodat je echt goed leert bewegen.

WAT KRIJG JE ALLEMAAL BIJ DIT 8-WEEKSE ONLINE THUISPROGRAMMA?

  • 8 workouts die je zo sterk maken dat jij moeiteloos je kind tilt
  • 5 cardio workouts zodat jij niet meer hijgend de trap oploopt
  • Een herstelprogramma voor de eerste 8 weken na je bevalling zodat je efficiënt en veilig herstelt
  • 1 mobility workout + 8 specifieke oefeningen waardoor je beter én pijnvrij gaat bewegen
  • 1 workout speciaal voor je Kim Kardashian billen
  • Workout video’s die je alleen maar hoeft na te doen
  • Een support netwerk: de besloten Facebook groep van Training for Mamas
  • Antwoorden op al je vragen tijdens 6 live Q&A’s per jaar
  • 12 maanden toegang tot het programma, oftewel je fitste jaar ooit

DAT IS EEN HELE WASLIJST, MAAR WAT KOST HET?

Het hele programma kost €177. Daarvoor heb jij dus gespecialiseerde trainingen voor tijdens en na je zwangerschap. Plus een jaar lang mijn support.

Oh ja, je betaalt maar één keer. Het is géén abonnement, dus je zit nergens aan vast. En nee, je hoeft ook niks op te zeggen.

HOE WERKT HET?

Iedere week ontvang je een mailtje met de link naar de workouts van die week. Je kan inloggen met je inloggegevens. Je wordt dus niet overladen met veel informatie. Je gaat alles stapje voor stapje doen.

6 keer per jaar ontvang je ook een mailtje met een uitnodiging voor de live Q&A.

WAT HEB IK NODIG?

Niet veel. Het enige wat je nodig hebt is een elastiek. En een yogamat als je van comfort houdt.

WAT NOU ALS IK HET NIKS VIND?

Het is een beetje als Tinder: zijn profiel zag er veelbelovend, maar in het echt viel hij tegen. De vonk slaat niet over en het blijkt toch geen match te zijn. Jammer!

Niet getreurd, ik beloof dat we de rekening niet gaan splitten als onze date tegenvalt. Als jij na de eerste twee weken nog niet bent overtuigd van het programma dan betaal ik je alles terug.

MISSCHIEN WIL JE ONS TOCH NOG BETER LEREN KENNEN…

De kans bestaat dat ik nu nog niet al je vragen heb beantwoord. Misschien wil je eerst nog iets weten over het programma voordat je er voor wilt gaan. Dat is geen probleem. Stuur een mailtje naar jorn@trainingformamas.nl en ik zal je vragen zo snel mogelijk beantwoorden.

Eenmalig 177,-