fbpx

Over

Jij bent een vrouw en ik ben een man.

Zo simpel is het. Dus wat weet ik nou van zwanger zijn? Of van herstellen na een bevalling?

En gelijk heb je. Wat weet ik er nou van?

Ik wist niks

Nou, eerst wist ik er niks van. En dat haat ik. Niks weten vind ik stom. Zeker toen mijn vriendin Lenny zwanger werd en ik haar wilde helpen sporten tijdens haar zwangerschap. Ze houdt van sporten. Net als ik. Dus wilde ze blijven trainen tijdens haar zwangerschap.

Zekerheid

Alleen hoe doe je dat op een veilige manier? Wat mag je wel doen? En wat niet? Ik wist het niet precies. En het ging wel om mijn vriendin én mijn kind. Ik wilde zekerheid en veiligheid. Voor de volle 100%.

Studeren

Dus ging ik er op studeren. Artikelen lezen. Cursussen volgen. Opleidingen doen. Ik zat zeg maar op pre- en postnataal fitness.

Jou helpen

Nu weet ik veel over trainen tijdens en na de zwangerschap. Nog lang niet alles. Dus leer ik door. Zodat ik ook jou de beste training kan geven. Zodat jij topfit blijft tijdens je zwangerschap. En zo min mogelijk last krijgt van zwangerschapskwaaltjes.
Of om je te helpen om op een veilige manier weer te herstellen na je bevalling. Zonder blessures. Oh ja, ik maak je ook sterk. Zonder problemen til jij je baby overal naartoe.

jorn-foto2

En wie is Jorn dan?

De papa van Ziggy en Manu. De vriend van Lenny. De zoon van…oh, ben ik je al kwijt?

Ik ben 35 jaar, en woon in Noordwijk. Mijn gym zit in Amsterdam-Noord.

Mijn passie voor sport begon serieuze vormen aan te nemen toen ik in 2005 naar Koninklijke Militaire Academie ging. Alleen vond mijn lichaam soldaat zijn niet leuk (ik brak mijn scheenbeen).

Studeren dan maar. Criminologie in Amsterdam. Ik werkte daarnaast als Bootcamp trainer. Rennen door het park en mensen leren bewegen. Heerlijk vond ik het.

Daarna de overstap gemaakt als personal trainer. Meer leren over goed bewegen. Mensen nog beter kunnen helpen.

Toen even een uitstapje gemaakt, want ik moest wel iets doen met criminologie natuurlijk. Ik ging in een TBS-kliniek werken. Mensen op sociaal en mentaal vlak helpen.

Nu 7 jaar later heb ik een eigen personal training studio bij Joolz (van de kinderwagens) in Amsterdam-Noord. En leer ik (toekomstige) mama’s zo goed mogelijk te bewegen. Op een veilige manier. Zodat ze fit en sterk blijven. Zowel fysiek als mentaal.

Waar?

Training for Mamas heeft haar eigen locatie bij Joolz in Amsterdam-Noord.