fbpx

Over

Wie is Training For Mamas?

Leuk dat je het vraagt! Training for Mamas is niet alleen één persoon, maar bestaat op dit moment uit meerdere ervaren trainers.

Soumia El Allali

Ik ben Soumia, 30 jaar en doe al 8 jaar aan fitness én krachttraining.

Zelf ben ik (nog) geen mama, maar wel tante van 12 (!) kids. Dus ik heb van dichtbij al veel zwangere buiken mogen meemaken. Het viel me daardoor wel op dat er weinig kennis was (en is) over wat zwangeren of mama’s (nog) kunnen. Veel mensen zeiden tegen mijn (schoon)zussen: ‘Niet te zwaar tillen hoor!’. Te vaak wordt er gedaan alsof je niks meer kunt als je zwanger bent.

Maar dat vond ik gek. Hoe zit het met sporten dan? Moet ik dat ineens 9+ maanden niet meer doen als ik ooit zwanger wordt? Dat moest anders.

Alleen wist ik nog niet hoe. Want hoe doe je dat op een veilige manier? Wat mag wél en wat mag niet? Ik ben me vanaf 2019 daarom gaan verdiepen in zwanger zijn en trainen tijdens én na de zwangerschap. Veel artikelen lezen, cursussen volgen en opleidingen doen.

En ik leer nog steeds door. Omdat ik jou op de best mogelijke manier wil helpen. Zodat jij topfit blijft tijdens je zwangerschap en zo min mogelijk last krijgt van zwangerschapskwaaltjes. En om jou te helpen om op een veilige manier weer te herstellen na je bevalling.

Mijn missie is om jou sterker te maken maar vooral ook om jou (weer) sterk en zelfverzekerd te laten voelen in je eigen lichaam. Zonder problemen til jij je baby overal naartoe.

jade-square

Jade den Tenter

Ik ben Jade, 32 jaar en de trotse moeder van Savion.

Als moeder weet ik welke kwaaltjes en pijntjes er komen kijken bij een zwangerschap en met welke ongewenste souvenirs je kunt achterblijven. Hoort het erbij of kan het misschien ook anders?

In 2020 ben ik mezelf gaan specialiseren tot pre- en postnataal trainer. Met de kennis die ik heb opgedaan zou ik mijn eigen zwangerschap en herstelperiode heel anders hebben aangepakt.

Zelf heb ik bijvoorbeeld te maken gehad met een zwakke bekkenbodem en urineverlies na mijn zwangerschap. Helaas was de begeleiding en kennis toen niet makkelijk te vinden en heb ik gedaan wat ik dacht dat juist was. Na 10 dagen stond ik namelijk weer in de gym en na 3 weken ging ik weer een rondje hardlopen. Ik voelde me goed. Ik wist niet beter.

Nu help ik vrouwen met dezelfde vraagstukken als die ik toentertijd had. Ik begeleid jou op een veilige manier door de zwangerschap heen en na de bevalling help ik je om op de juiste manier weer te herstellen zodat je volop kunt genieten van het moederschap.

Waar?

Training for Mamas heeft haar eigen locatie bij Joolz in Amsterdam-Noord waar je traint met Soumia. In Amsterdam-West train je met Jade bij Staetsgeheim.