fbpx

Personal training Amsterdam West

Bereik in 12 weken jouw trainingsdoel als (zwangere) moeder

Ben jij op zoek naar een ervaren personal trainer die je kan helpen tijdens je zwangerschap? Of na je bevalling? Dan ben je bij Jade aan het goede adres. Zij helpt je om jouw trainingsdoel te behalen. Sterker worden? Minder last van zwangerschapskwaaltjes? Je fitter voelen? Jade helpt je op een veilige én verantwoorde manier om jouw doel te bereiken. Ze geeft personal training in Amsterdam West, vlakbij het Westerpark.

Kennis

Geen onzekerheid meer over wat je wel en niet mag doen tijdens en na je zwangerschap. Je krijgt antwoorden op al je vragen. Gebaseerd op wetenschappelijke kennis.

Maatwerk

Je werkt aan wat jij nodig hebt. Geen standaard trainingsschema, wel oefeningen die jou helpen om écht beter te bewegen. Zowel in de gym als in je dagelijkse leven.

Aandacht

Je bent niet 1 van de 1000 klanten. Jade heeft alle aandacht voor jou in een private gym. In een veilige en vertrouwde omgeving heeft zij 100% focus voor wat jij aan het doen bent, zodat je de beste training krijgt.

Waarom een personal trainer?

Je zoekt niet voor niks een personal trainer, want jij hebt een doel voor ogen. En daar kunnen wij je bij helpen. Hoe?

Jade weet jouw wensen precies te vertalen in een personal trainingstraject dat op maat is gemaakt voor jou. Zodat je op een veilige en verantwoorde manier gaat werken aan wat jij nodig hebt. Het is dus geen one size fits all aanpak, het is maatwerk.

Jade heeft al meer dan … moeders geholpen in de omgeving van Amsterdam West. En ze is zelf ook ervaringsdeskundige.

Bij ons kan je ook terecht als je specifieke klachten hebt, zoals een diastase, verzakking of bekkenbodemklachten. Samen met Jade ga jij 12 weken werken aan het doel wat jullie samen hebben gesteld.

Tijdens dit traject word je sterker, mobieler, beter in bewegen en leer je werken aan je klachten. Jij gaat geen tijd meer verspillen aan nutteloze oefeningen die je niks opleveren. Jade geeft je de kennis en de tools die je nodig hebt om resultaat te behalen.

Wat zeggen anderen over trainen met Jade?

Nina

‘I’ve been training with Jade from Training for Mamas since I was 6 months pregnant and it was great! Had less physical issues than with the first pregnancy and felt fitter overall. I love how personal and tailored every training is.’

Artjanna

‘Jade is een hele fijne personal trainer die heel veel geduld heeft. Super professioneel. Weet precies wat je lichaam nodig heeft. Voor mijn herstel na mijn keizersnede was met een personal trainer aan de slag gaan het beste besluit dat ik kon nemen.’

Camille

‘I had such a great experience with Jade, helping me back from recovery postpartum and getting me strong. She was very knowledgable, professional and always made our workouts hard but fun!’

Elke

‘Ik ben het herstelprogramma gaan volgen bij Jade om de juiste persoonlijke begeleiding te krijgen die precies afgestemd was op mijn situatie en lichaam. Ik heb een goede fundering gelegd voor mijn toekomstige sporten.’

Kies voor maatwerk, kies voor Training for Mamas

Expert in pre- en postnataal fitness

Het internet staat vol met tegenstrijdige adviezen. Maar jij hoeft niet meer te twijfelen over wat je wél en niet mag doen tijdens en na je zwangerschap. Jade gaat het precies je vertellen.

Wat jij wel en niet mag doen tijdens en na je zwangerschap hangt namelijk af van jouw specifieke situatie. Jade is een expert op dit gebied en gaat je op basis van metingen vertellen wat je wel kan doen.

Geen twijfel meer. Geen onzekerheid. En je hoeft ook niet meer bang te zijn dat je een verkeerde oefening doet.

Jade heeft al veel moeders geholpen in Amsterdam West en Westerpark. En ze helpt jou ook graag met personal training op maat.

Ik heb bij Jade getraind en dat was super fijn! Ze heeft duidelijk kennis van zaken.

Paula

Werkwijze

Je begint altijd met een bewegingsanalyse, want meten is weten. Zo kan je met Jade je doel goed en helder formuleren.

Het traject duurt 12 weken. Je komt 11 keer personal training bij Jade in Amsterdam West. Verder ga je thuis aan de slag met een op maat gemaakt schema. Hoe dat precies in z’n werk gaat lees je hier.

Echt een aanrader om mee te starten. Jade is een topper. Ik gun iedereen een Jade.

Fleur

Onze personal trainer in Amsterdam West

Jade den Tenter

Moeder van Savion. Heeft een passie voor bewegen. Helpt met haar kennis en ervaring moeders op een veilige manier fit te worden.

Analyseren. Sterker worden. Beter bewegen.

Jij verdient een personal trainer die je écht aandacht geeft. Jade heeft veel oog voor detail en gaat ervoor zorgen dat jij beter gaat bewegen dan ooit. Zodat je een fitte moeder wordt.

Investering: € 1077 inclusief BTW voor 12 weken

Locatie:

Amsterdam West
Staetsgeheim
Van Hallstraat 294

Beschikbare plekken: 1

Wil je weten waar jij het beste aan kan werken? Zodat je soepel gaat bewegen? Boek dan nu je bewegingsanalyse.

Superfijn dat Jade geen ‘gewone’ mama programma’s doet om een beetje normaal te kunnen bewegen. Ze denkt met me mee hoe de trainingen het beste in mijn leven passen.

Eva

En nu?

Wil je weten hoe Jade jou kan helpen?
Vraag dan nu een vrijblijvend intakegesprek aan door op de knop hieronder te klikken.