fbpx

Personal training Rotterdam voor (zwangere) moeders

Bereik in 12 weken jouw trainingsdoelen

Ben jij een mama (to be) en op zoek naar personal training in Rotterdam? Bij Training for Mamas kunnen wij je helpen tijdens je zwangerschap en na je bevalling!

Sterker worden? Minder last van zwangerschapskwaaltjes? Je fitter voelen? Je bent aan het goede adres bij onze personal trainer in Rotterdam, Larissa, helpt je graag op een veilige én verantwoorde manier om jouw trainingsdoel(en) te behalen.

Kennis

Geen onzekerheid meer over wat je wel en niet mag doen tijdens en na je zwangerschap. Je krijgt antwoorden op al je vragen. Gebaseerd op wetenschappelijke kennis.

Maatwerk

Je werkt aan wat jij nodig hebt. Geen standaard trainingsschema, wel oefeningen die jou helpen om écht beter te bewegen. Zowel in de gym als in je dagelijkse leven.

Aandacht

Je bent niet 1 van de 1000 klanten. Jade heeft alle aandacht voor jou in een private gym. In een veilige en vertrouwde omgeving heeft zij 100% focus voor wat jij aan het doen bent, zodat je de beste training krijgt.

Waarom personal training?

Je zoekt niet voor niks een personal trainer, want jij hebt een doel voor ogen. En daar kunnen wij je bij helpen. Hoe?

Larissa weet jouw wensen precies te vertalen in een personal trainingstraject dat op maat is gemaakt voor jou. Zodat je op een veilige en verantwoorde manier gaat werken aan wat jij nodig hebt. Het is dus geen one size fits all aanpak, het is maatwerk.

Bij ons kan je ook terecht als je specifieke klachten hebt, zoals een diastase, verzakking of bekkenbodemklachten. Samen met Larissa ga jij 12 weken werken aan het doel wat jullie samen hebben gesteld.

Tijdens dit traject word je sterker, mobieler, beter in bewegen en leer je werken aan je klachten. Jij gaat geen tijd meer verspillen aan nutteloze oefeningen die je niks opleveren. Larissa geeft je de kennis en de tools die je nodig hebt om resultaat te behalen.

Kies voor maatwerk, kies voor Training for Mamas

Expert in pre- en postnataal fitness

Het internet staat vol met tegenstrijdige adviezen. Maar jij hoeft niet meer te twijfelen over wat je wél en niet mag doen tijdens en na je zwangerschap. Larissa gaat het precies je vertellen.

Wat jij wel en niet mag doen tijdens en na je zwangerschap hangt namelijk af van jouw specifieke situatie. Larissa is een expert op dit gebied en gaat je op basis van metingen vertellen wat je wel kan doen.

Geen twijfel meer. Geen onzekerheid. En je hoeft ook niet meer bang te zijn dat je een verkeerde oefening doet.

Larissa heeft al veel moeders geholpen en ze helpt jou ook graag met personal training op maat.

Werkwijze

Je begint altijd met een bewegingsanalyse, want meten is weten. Zo kan je met Larissa je doel goed en helder formuleren.

Het traject duurt 12 weken. Je komt 11 keer langs voor jouw personal training in Rotterdam. Verder ga je thuis aan de slag met een op maat gemaakt schema. Hoe dat precies in z’n werk gaat lees je hier.

Onze personal trainer in Rotterdam

Training for Mamas Larissa

Larissa van Dorp

Met een enorme passie voor het vak helpt Larissa jou naar een topfitte bevalling én een goed herstel zodat jij fluitend door het leven als moeder gaat.

Personal Training Rotterdam

Jij verdient een personal trainer die je écht aandacht geeft. Larissa heeft veel oog voor detail en gaat ervoor zorgen dat jij beter gaat bewegen dan ooit. Zodat je een fitte moeder wordt.

Investering: € 1077 inclusief BTW voor 12 weken

Locatie:

Locatie Rotterdam: IchiGeki Academy
Nikkelstraat 21
3067 GR Rotterdam

Beschikbare plekken: 3

Wil je weten waar jij het beste aan kan werken? Zodat je soepel gaat bewegen? Boek dan nu je bewegingsanalyse.

En nu?

Wil je weten hoe Larissa jou kan helpen?
Vraag dan nu een vrijblijvend intakegesprek aan door op de knop hieronder te klikken.