fbpx

Personal training

Bereik in 12 weken jouw trainingsdoel als (zwangere) moeder

Het personal trainingsprogramma voor moeders waarin jij 12 weken lang werkt aan jouw trainingsdoel, zodat je klaar bent voor je bevalling en het moederschap. Je wordt sterker, je verbetert je mobiliteit, je gaat beter bewegen en je weet wat je kan doen aan je klachten. Op een veilige en verantwoorde manier. Gegarandeerd.

Kennis

Geen onzekerheid meer over wat je wel en niet mag doen tijdens en na je zwangerschap. Je krijgt antwoorden op al je vragen. Gebaseerd op wetenschappelijke kennis.

Maatwerk

Je werkt aan wat jij nodig hebt. Geen standaard trainingsschema, wel oefeningen die jou helpen om écht beter te bewegen. Zowel in de gym als in je dagelijkse leven.

Aandacht

Je bent niet 1 van de 1000 klanten. Wij hebben alle aandacht voor jou in onze private gym. In een veilige en vertrouwde omgeving hebben wij 100% focus voor wat jij aan het doen bent, zodat je de beste training krijgt.

Doel

Dit traject is ideaal voor moeder die willen werken aan een specifiek doel, maar niet weten hoe ze dat doel op een veilige en verantwoorde manier bereiken.

12 weken lang ga jij werken aan dat ene doel. Fit voor je bevalling? Veilig herstellen? Last van een diastase? Of een verzakking? Sterker worden? Wij gaan samen bepalen hoe we dat doel gaan bereiken. Na 12 weken heb jij alle handvaten die nodig zijn om je doel te bereiken.

Met deze handvaten word je sterker, mobieler, beter in bewegen en leer je werken aan je klachten. Jij gaat geen tijd meer verspillen aan nutteloze oefeningen die je niks opleveren. Wij geven je de kennis en tools die je nodig hebt om resultaat te behalen.

personal training tijdens en na de zwangerschap
Oefeningen op de rug als je zwanger bent...wel of niet doen?

Wij geven drukke moeders waar ze recht op hebben

De juiste kennis, maatwerk en persoonlijke aandacht met als doel een gezond lijf.

Het probleem

Gebrek aan kennis en angst. Het internet staat vol met tegenstrijdige adviezen over wat je wel en niet mag doen tijdens en na je zwangerschap. Moeders worden gewaarschuwd voor oefeningen.

‘Train niet je rechte buikspieren!’
‘Doe geen oefeningen op één been!’
‘Je hartslag mag niet boven de 140 slagen komen!’

Het resultaat?
Twijfel. Waardoor moeders niet durven te trainen. Of te voorzichtig zijn. Anderen leggen juist alle adviezen naast zich neer en trainen alsof er niks aan de hand is.

Het gevolg?
Onnodige klachten, gebrek aan kracht, stijfheid en pijntjes.

De oplossing

Analyseren

Analyseren hoe jij beweegt. Zo weten we welke bewegingspatronen je kan verbeteren en je soepeler gaat bewegen. Zodat je sterker en fitter wordt.

Fundering

Een goed huis heeft een sterke fundering. Jouw lijf heeft ook een sterke fundering nodig. Daarom werken we aan je ademhaling, lichaamshouding en mobiliteit.

Bouwen

Na het maken van een sterke fundering bouwen we stapsgewijs toe naar jouw doel. Geen oefeningen die je overal ziet, maar op maat gemaakte oefeningen die relevant zijn voor jou.

Uitbouwen

Daarna gaan we uitbouwen. Je leert meer opties om bewegingen te maken. Hoe meer opties je hebt, hoe beter je wordt in bewegen. Zodat jij fluitend een sterke moeder bent.

Waar je aan gaat werken

  • mobiliteit
  • lichaamshouding
  • ademhaling
  • kracht
  • balans
  • stabiliteit
  • uithoudingsvermogen

Als verloskundige weet ik veel over zwangerschap, maar mijn kennis over sporten en zwangerschap was eigenlijk minimaal. Deze 10-weekse cursus heeft mij echt geholpen om actief te blijven in de zwangerschap waardoor ik mij nu met 37 weken zwangerschap echt top voel! Als je graag op een effectieve en veilige manier wil trainen in of na je zwangerschap dan kan ik Training for Mamas zeker aanraden.

Marike

Werkwijze

We beginnen altijd met een bewegingsanalyse, want meten is weten. Zo kunnen we je doel goed en helder formuleren.

Je doet 11 sessies in 12 weken, je hebt dus 1 week speling. Je bent tenslotte moeder en dan komt er nog wel eens iets tussendoor.

Vanuit daar gaan we stap voor stap toewerken naar je doel. De focus ligt op het proces. Dat betekent dat je 1x per week gaat oefenen met ons in de gym, maar ook dat je thuis aan de slag gaat. In een handige app zie je precies welke oefeningen je moet doen. Met video’s en uitleg.

Om er zeker van te zijn dat je op de juiste weg zit, gaan we tussendoor ook een test doen. Want meten is weten toch? Het proces gaan we steeds verder perfectioneren. En voor je het weet heb je je doel bereikt.

Team

Jorn Meijer

Vader van Ziggy en Manu. Expert in goed leren bewegen en mobiliteit. Zijn doel is om jou soepel en goed te laten bewegen tijdens en na je zwangerschap.

Soumia El Allali

Geen moeder, wel tante van 12 kids. Haar missie is om jou (weer) sterker te laten voelen. Gedurende de zwangerschap, bij de bevalling én tijdens het herstel.

Jade den Tenter

Moeder van Savion. Heeft een passie voor bewegen. Helpt met haar kennis en ervaring moeders om op een veilige manier fit te worden.

Analyseren. Sterker worden. Beter bewegen.

Dit heb je nog nooit meegemaakt. En je verdient het: met veel oog voor detail gaan we met je aan de slag. Zodat je beter gaat bewegen dan ooit.

Investering: € 1077 inclusief BTW voor 12 weken

Locatie: Amsterdam Noord of Amsterdam Westerpark

Beschikbare plekken
3 in Amsterdam Westerpark
0 in Amsterdam Noord (informeer naar de wachtlijst)

De inzet is hoog

9 maanden lang verandert je lijf in rap tempo. Je lijf is nog nooit in zo’n korte tijd zo veel verandert. Het is dus niet gek dat veel moeders daar klachten van ondervinden. Gelukkig kan jij actie ondernemen. Door te focussen op wat jij wel allemaal kan.

Stel je voor dat je zonder klachten je zwangerschap doorloopt. Dat je klaar bent voor je bevalling en een gezond kindje op de wereld zet. En dat je geen klachten hebt na je bevalling. Wat zou dat waard zijn voor jou?

En tuurlijk, met Google en YouTube kom je al heel ver. Maar wie geeft je dan tips en aanwijzingen? Wie ziet waar de verbeterpunten liggen? Wie neemt jouw twijfels weg? Wie test je om te kijken of je de juiste stappen zet?

Waarschijnlijk niemand. Dus wat zou de winst zijn als er wel iemand is die je helpt? Die precies weet waar je moet doen om je doel te behalen?

Actie is alles. Begin bij de basis. En werk stap voor stap toe naar jouw doel. Hoe eerder je begint, hoe sneller je je doel bereikt. En we helpen je daar graag bij.

En nu?

Download de gratis checklist
‘In 5 stappen soepel en gezond tijdens en na je zwangerschap’