fbpx

Personal training tijdens en na de zwangerschap

Bereik met 12 weken personal training jouw trainingsdoel als (zwangere) moeder

Wil je graag personal training tijdens en na jouw zwangerschap? Bij Training for Mamas ben je aan het juiste adres! Hier vind je hét personal trainingsprogramma voor moeders (to be) waarin jij 12 weken lang werkt aan jouw trainingsdoel, zodat je klaar bent voor je bevalling en het moederschap. Je wordt sterker, je verbetert je mobiliteit, je gaat beter bewegen en je weet wat je kan doen aan je klachten. Op een veilige en verantwoorde manier. Gegarandeerd.

Kennis
Geen onzekerheid meer over wat je wel en niet mag doen tijdens en na je zwangerschap. Je krijgt antwoorden op al je vragen. Gebaseerd op wetenschappelijke kennis.
Maatwerk
Je werkt aan wat jij nodig hebt. Geen standaard trainingsschema, wel oefeningen die jou helpen om écht beter te bewegen. Zowel in de gym als in je dagelijkse leven.
Aandacht
Je bent niet 1 van de 1000 klanten. Wij hebben alle aandacht voor jou in onze private gym. In een veilige en vertrouwde omgeving hebben wij 100% focus voor wat jij aan het doen bent.

Doel

Dit traject is ideaal voor moeders (to be) die samen met een personal trainer willen werken aan een specifiek doel, maar niet weten hoe ze dat doel op een veilige en verantwoorde manier bereiken. 

12 weken lang ga jij werken aan dat ene doel. Fit voor je bevalling? Veilig herstellen? Last van een diastase? Of een verzakking? Sterker worden? Wij gaan samen bepalen hoe we dat doel gaan bereiken. Na 12 weken heb jij alle handvaten die nodig zijn om je doel te bereiken.

Met deze handvaten word je sterker, mobieler, beter in bewegen en leer je werken aan je klachten. Jij gaat geen tijd meer verspillen aan nutteloze oefeningen die je niks opleveren. Wij geven je de kennis en tools die je nodig hebt om resultaat te behalen.

Oefeningen op de rug als je zwanger bent...wel of niet doen?
jade training for mamas

Personal training tijdens en na de zwangerschap

Wij geven drukke moeders waar ze recht op hebben. De juiste kennis, maatwerk en persoonlijke aandacht met als doel een gezond lijf.

Het probleem

Gebrek aan kennis en angst. Het internet staat vol met tegenstrijdige adviezen over wat je wel en niet mag doen tijdens en na je zwangerschap. Moeders worden gewaarschuwd voor oefeningen zoals:

‘Train niet je rechte buikspieren!’
‘Doe geen oefeningen op één been!’
‘Je hartslag mag niet boven de 140 slagen komen!’

Het resultaat?
Twijfel. Waardoor moeders niet durven te trainen. Of te voorzichtig zijn. Anderen leggen juist alle adviezen naast zich neer en trainen alsof er niks aan de hand is.

Het gevolg?
Onnodige klachten, gebrek aan kracht, stijfheid en pijntjes.

1. Analyse
Uitgebreid analyseren hoe jij beweegt. Zo weten we welke bewegingspatronen je kan verbeteren. Zodat je soepeler en sterker wordt.
2. Fundering
Eerst werken we aan je ademhaling, houding en mobiliteit. Op die manier creëren we een ijzersterke fundering voor je lijf.
3. Bouwen
Daarna bouwen we samen stapsgewijs richting jouw doel. We gaan kijken naar specifieke oefeningen die relevant zijn voor jou.
4. Uitbouwen
Je leert meer opties om bewegingen te maken. Hoe meer opties, hoe beter je beweegt. Zodat jij fluitend een sterke moeder wordt.

Waar je aan gaat werken

Mobiliteit

Stijve enkels, stramme heupen of een pijnlijke rug? Met mobiliteitstraining creëer je een sterke fundering voor je lijf en pak je die vervelende pijntjes aan.

Lichaamshouding

De beste lichaamshouding is je volgende houding. Door meer bewegingsopties te creëren, zal je niet meer vastzitten in een bepaalde houding.

Ademhaling

De juiste ademhaling is key tijdens én na de zwangerschap. Hiermee versterk je onder andere je core en bekkenbodem en voorkom je onnodige zwangerschapskwaaltjes.

Kracht

Boodschappentas nog tillen als je zwanger bent? Dat kan! Met krachttraining zal jij je sterker en fitter dan ooit voelen. Zonder moeite draag jij je baby straks overal naartoe.

Stabiliteit

Met balans- en coretraining verbeteren we je stabiliteit. Zo ben je nooit meer onzeker over het verliezen van je balans en sta je veel sterker in je schoenen.

Uithoudingsvermogen

Samen zorgen we ervoor dat jij niet meer hijgend de trap oploopt, maar iedereen gemakkelijk inhaalt. Ja, óók met een zwangere buik.

Als verloskundige weet ik veel over zwangerschap, maar mijn kennis over sporten en zwangerschap was eigenlijk minimaal. De trainingen hebben mij echt geholpen om actief te blijven in de zwangerschap. Zelfs met 37 weken voelde ik met top. Als je graag op een effectieve en veilige manier wil trainen in of na je zwangerschap dan kan ik Training for Mamas in Amsterdam zeker aanraden.

Marike

Werkwijze

We beginnen altijd met een bewegingsanalyse, want meten is weten. Zo kunnen we je doel goed en helder formuleren.

Het programma bestaat uit 11 sessies in 12 weken.

Hierin gaan we stap voor stap toewerken naar je doel. De focus ligt op het proces. Dat betekent dat je 1x per week gaat oefenen met ons in de gym, maar ook dat je thuis aan de slag gaat. In een handige app zie je precies welke oefeningen je moet doen. Met video’s en uitleg.

Team

Soumia El Allali

Geen moeder, wel tante van 12 kids. Haar missie is om jou (weer) sterker te laten voelen. Gedurende de zwangerschap, bij de bevalling én tijdens het herstel.

Jade den Tenter

Jade is trotse moeder van Savion. Met haar kennis en ervaring helpt ze jou op een veilige manier fit te worden, zodat je volop kunt genieten van het moederschap.

Training for Mamas Larissa

Larissa van Dorp

Met een enorme passie voor het vak helpt Larissa jou naar een topfitte bevalling én een goed herstel zodat jij fluitend door het leven als moeder gaat.

Analyseren. Sterker worden. Beter bewegen.

Negen maanden lang verandert je lijf in rap tempo. Het is dus niet gek dat veel moeders daar klachten van ondervinden. Gelukkig zijn er genoeg mogelijkheden om ervoor te zorgen dat jij zo min mogelijk klachten ervaart en een gezond kindje op de wereld zet. Wij helpen je hier graag bij! 

Met veel oog voor detail gaan we met je aan de slag. Zodat je beter gaat bewegen dan ooit. 

Investering: € 1077 inclusief BTW voor 12 weken

Locatie: Amsterdam Noord, Amsterdam West of Rotterdam

Beschikbare plekken:
2 in Amsterdam West
1 in Amsterdam Noord
3 in Rotterdam

Wil je weten waar jij het beste aan kan werken? Zodat je soepel gaat bewegen? Boek dan nu je bewegingsanalyse.

Gratis intakegesprek

In Amsterdam-Noord en IJburg train je met Soumia bij Original Physic en bij Foriam. In Amsterdam-West train je met Jade bij Staetsgeheim. En in Rotterdam train je met Larissa bij IchiGeki.

Wil je weten hoe wij jou kunnen helpen? Vraag dan een intakegesprek aan.