Small Group Training

Waarom small group training als je zwanger bent?

Je wil blijven trainen tijdens je zwangerschap om jezelf en je baby zo gezond mogelijk te houden (meer weten?). En je wil topfit zijn voor de event of a lifetime: je bevalling! Wil je persoonlijke aandacht en werkt trainen met een groep gelijkstemden extra motiverend? Dan is small group training ideaal voor jou!

Waarom small group training na je bevalling?

Je hebt net een topprestatie geleverd waarbij een goed herstel belangrijk is. Met small group training kom jij weer in vorm en voel je je goed in je lijf (meer weten?). Wil je persoonlijke aandacht en werkt trainen met een groep gelijkstemden extra motiverend? Dan is small group training ideaal voor jou!

Hoe werkt het?

Tijdens jouw intake kijken we hoe je beweegt en of je ergens klachten hebt. Gebaseerd op deze informatie krijg jij een persoonlijk afgestemd programma met oefeningen. Met een groepje van maximaal 6 mama’s werk je een circuittraining af waarbij er aandacht is voor jouw doelen en vorderingen. Je traint dus altijd op jouw niveau dankzij de begeleiding van een trainer.

Toch liever een kleiner groepje of personal training?

Vraag naar de mogelijkheden

Waar?

Je traint met je groepje in de private gym van Joolz in Amsterdam Noord. Jullie kunnen dus in alle rust trainen zonder gestoord te worden door andere sporters.