Ben jij zwanger of mama en wil je thuis trainen?

Met dit programma word je fit in je eigen huis

8+
jaar ervaring
300+
tevreden klanten
10.000+
trainingsuren

Wat ga jij leren in dit online thuisprogramma?

Wil jij fit worden zonder dure gewichten en apparaten te moeten aanschaffen?

In dit programma ga je oefeningen doen met spullen die je al in huis hebt. Denk aan een stoel, bank, bezemsteel en rugzak. Je hoeft alleen een elastiek aan te schaffen.

Hoe voorkom ik die vervelende zwangerschapsklachten? Of hoe ga ik er mee om als ik ze heb? In dit programma vind je meerdere optie die je kan doen als je klachten hebt. Ook leer je hoe je zwangerschapsklachten (zo goed mogelijk) voorkomt.

Mag ik wel of niet mijn buikspieren trainen? Ik laat jou precies zien welke buikspieroefeningen jij veilig kan doen tijdens en na je zwangerschap. Gewoon in je eigen woonkamer.

Hoe kan ik het beste mijn conditie trainen? In dit programma vind je maar liefst 5 workouts die je hartslag verhogen. Op een verantwoorde manier zweten.

Geen zin een stijve rug? Of een pijnlijke nek en schouders? Mooi! In dit programma ga je namelijk leren hoe je je lijf soepel en gezond houdt. Hoe? Door je mobiliteit te trainen. Iedere week focussen we op één lichaamsdeel.

Dit is wat je krijgt als je meedoet met dit programma:

1. Maar liefst 8 full body workouts die je thuis kan doen. De workouts duren 40 tot 55 minuten. Je krijgt per oefening meerdere opties, dus je kan altijd meedoen wat je niveau ook is.

2. Ook aan je conditie ga je op een veilige manier werken. Gewoon in je huiskamer. Je hebt de keuze uit 5 cardio workouts van ongeveer een kwartier.

3. Zeg maar dag tegen stijfheid. Jij gaat je lijf soepel en gezond houden met mobiliteitsoefeningen. Verwacht niet de standaard rek- en strekoefeningen, je gaat oefeningen doen je waarschijnlijk nog nooit hebt gedaan. Iedere week leggen we de focus op één specifieke beweging. Ook is er een workout waarbij je de mobiliteit van je hele lijf traint.

4. Toegang tot de Training for Mamas Member Facebook groep. Loop jij tegen dingen aan tijdens je zwangerschap? Dan is dit jouw social support network. Je kan hier al je vragen stellen over je zwangerschap, zowel aan mij als aan andere mama’s.

BONUS:

Een workout speciaal voor de billen. Want wie wil nou geen mooie ronde billen?

5. Video's van alle oefeningen. Zodat jij leert hoe je de oefeningen goed moet uitvoeren.

Klaar om thuis topfit te worden? Doe dan mee met het online thuisprogramma.

ONLINE THUISPROGRAMMA

icon_schema

In het online programma vind je onder andere:

◾ workouts die je thuis kan doen zonder dat je gewichten of dure apparaten hoeft aan te schaffen
◾ 8 full body workouts
◾ 5 cardio workouts
◾ 8 bewegingen van de week om je mobiliteit te verbeteren
◾ 1 full body mobiliteit workout
◾ 1 billen workout
◾ video’s waarin je leert om je houding en ademhaling te verbeteren
◾ Facebook coaching groep

€ 157

Contact

Over Training for mamas

Training for Mamas geeft wetenschappelijk onderbouwde trainingen aan zwangere mama’s. Ik help jou om fit en gezond zwanger te worden én blijven. Naast kwalitatief hoogwaardige trainingen help ik jou met het creëren van een gezonde lifestyle. Ik leer je alles over voeding tijdens je zwangerschap wat jij moet weten. Ik wil alle onduidelijkheid hierover wegnemen. Zodat jij fit, gezond en onbezorgd zwanger kan zijn.

Wist je dat fit en gezond blijven tijdens en na je zwangerschap ook heel goed is voor je kindje? Een fitte en gezonde mama is een fitte en gezonde baby.

Waarom geef ik, Jorn, als man pre- en postnatale trainingen? Goede vraag! Het begon toen mijn vriendin Lenny zwanger werd. Zij houdt, net als ik, van trainen en wilde blijven sporten tijdens haar zwangerschap. Als trainer en als toekomstige papa zag ik hoe belangrijk het was voor haar (en ons kind) om fit te blijven. Met de kennis van mijn opleidingen en mijn ervaring als trainer wilde ik haar hierbij helpen. Dit vond ik zo leuk om te doen dat ik ook graag andere mama’s wil gaan helpen om fit en gezond zwanger te worden en blijven.