-oud

Wil jij fit en gezond zwanger zijn?

Wil jij:

Minder last van zwangerschapskwaaltjes en fysieke ongemakken?

Weten welke oefeningen je wel en niet mag doen?

Een positieve houding ten aanzien van jezelf, je zwangerschap en de aanstaande bevalling?

Weten wat je wel en niet mag eten tijdens je zwangerschap?

Minder stress?

Ik leer jou hoe
in de cursus 'Gezond, fit & zwanger'.

Dit is wat je krijgt:

1. De reader 'Gezond, fit & zwanger'. Je krijgt advies, tips en trucs over training, zwangerschapskwaaltjes, voeding, positieve mindset, ontspanning, slaap en beweging.

2. Toegang tot de Training for Mamas Member Facebook groep. Loop jij tegen dingen aan tijdens je zwangerschap? Dan is dit jouw social support network. Je kan hier al je vragen stellen over je zwangerschap, zowel aan ons als aan andere mama’s.

3. Trainingsschema's die aansluiten bij het trimester waar jij in zit en het trainingsniveau dat jij hebt.

4. Een voedings- en lifestyletracker waarmee jij gezonde voedings- en lifestylegewoonten kan bijhouden.

5. Video's van alle oefeningen.

ONLINE PROGRAMMA 'GEZOND, FIT & ZWANGER'

icon_schema

In het online programma vind je onder andere:

⠀⠀
◾ trainingsschema’s die passen bij jouw niveau en het trimester waarin jij zit
◾ filmpjes van alle oefeningen
◾ een e-book met tips en trucs over trainen, voeding, mindset, slaap en zwangerschapskwaaltjes
◾ een lifestyle- en voedingstracker
◾ Facebook coaching groep

€ 79

Jorn heeft in mijn ogen een unieke aanpak met een holistische kijk op trainen. Tijdens de intake werd niet alleen gekeken naar mijn conditie, veel belangrijker was de houding van mijn lichaam, mijn huidige techniek en hij keek tijdens het doen van de oefeningen naar mijn manier van ademhalen. Na mijn zwangerschap heb ik 12 lessen personal training cadeau gehad van mijn man. Binnen no time was ik van mijn verkrampte nekspieren af, had ik meer stabiliteit rondom mijn core én heb ik geleerd hoe ik mijn bilspieren opnieuw moest aanspreken. Kon me geen beter cadeau wensen na mijn zwangerschap!

Nadia

Jorn is very knowledgeable and encouraging, and he offers holistic coaching tailored to specific personal needs – ranging from post-pregnancy fitness to more broader motivational and habits training. I can see a clear positive difference since I’ve started working with him, both on my diastasis, general form and mindset. Strongly recommend getting in touch!

Coralie

“Wat ik erg prettig vind is dat ik het idee heb dat je echt verstand van zaken hebt. Dat is voor mij het allerbelangrijkste bij trainingen en zeker nu ik mijn eigen lijf niet altijd even goed kan inschatten. 
Het is fijn dat je bij specifieke klachten, vragen of blessures flexibel bent in je aanbod en makkelijk de training aanpast per persoon. 
De training is gevarieerd, past goed bij de zwangerschap en geeft mij het idee dat ik fit de zwangerschap doorkom en mij ook aan het voorbereiden ben op de bevalling. 
Door de kleine groepen krijgen we allemaal veel persoonlijke aandacht, waardoor je de oefeningen echt goed leert uitvoeren en er het maximale uit kan halen.”

Jacqueline

“Hele goede ervaring gehad bij Training for Mamas! Zowel tijdens de zwangerschap heel veel bruikbare tips gehad als na de bevalling. Zeker aan te raden!”

Denise (personal trainer)

“Echt topbegeleiding gehad tijdens mijn zwangerschap! Ik wou fanatiek blijven sporten en dit werd perfect afgestemd met de juiste oefeningen voor als je zwanger bent. Ook veel geleerd mbt ademhaling en hoe om te gaan met weeën. Ik raad het iedere zwangere vrouw aan om hier te komen want het is veel meer dan gewoon een uurtje sporten.”

Britt
Contact

Over Training for mamas

Training for Mamas geeft wetenschappelijk onderbouwde trainingen aan zwangere mama’s. Ik help jou om fit en gezond zwanger te worden én blijven. Naast kwalitatief hoogwaardige trainingen help ik jou met het creëren van een gezonde lifestyle. Ik leer je alles over voeding tijdens je zwangerschap wat jij moet weten. Ik wil alle onduidelijkheid hierover wegnemen. Zodat jij fit, gezond en onbezorgd zwanger kan zijn.

Wist je dat fit en gezond blijven tijdens en na je zwangerschap ook heel goed is voor je kindje? Een fitte en gezonde mama is een fitte en gezonde baby.

Waarom geef ik, Jorn, als man pre- en postnatale trainingen? Goede vraag! Het begon toen mijn vriendin Lenny zwanger werd. Zij houdt, net als ik, van trainen en wilde blijven sporten tijdens haar zwangerschap. Als trainer en als toekomstige papa zag ik hoe belangrijk het was voor haar (en ons kind) om fit te blijven. Met de kennis van mijn opleidingen en mijn ervaring als trainer wilde ik haar hierbij helpen. Dit vond ik zo leuk om te doen dat ik ook graag andere mama’s wil gaan helpen om fit en gezond zwanger te worden en blijven.