fbpx

Thuis sporten tijdens de zwangerschap

8+
jaar ervaring
500+
tevreden klanten
10.000+
trainingsuren

Online
Thuisprogramma

€47,00

incl. BTW

Ben je op zoek naar een manier om thuis te sporten tijdens je zwangerschap? Met ons online thuisprogramma krijg je maar liefst 18 verschillende workouts die precies aansluiten bij het trimester waar jij in zit. En op het niveau dat bij jou past.

  • Full body workouts die jij gewoon thuis in je huiskamer kan doen.
  • Een herstelprogramma voor de eerste 8 weken na je bevalling zodat je efficiënt en veilig herstelt
  • Mobility workout + 8 specifieke oefeningen waardoor je beter en pijnvrij gaat bewegen
  • Een support netwerk: de besloten Facebook-groep van Training for Mamas.
  • Onbeperkt toegang tot het programma.

PROGRAMMA

Het online thuisprogramma bevat workouts die jij veilig tijdens je zwangerschap kunt doen. Daarnaast ontvang je toegang tot het herstelprogramma zodat jij weer goed en veilig kunt herstellen nadat je bent bevallen.

MOBILITY WORKOUT

We besteden niet alleen aandacht aan krachtoefeningen, maar je gaat ook werken aan je mobiliteit zodat jij soepel blijft bewegen gedurende je hele zwangerschap.

SUPPORT-NETWERK

Loop jij tegen dingen aan tijdens je zwangerschap? Dan is dit jouw social support netwerk. Je kan hier al je vragen stellen over je zwangerschap, zowel aan ons als aan andere mama’s.

ONBEPERKT TOEGANG

Je betaalt maar één keer 47,- en vanaf dat moment heb jij onbeperkte toegang tot het hele programma. Mocht je het programma over 5, 10 of zelfs 20 jaar nog eens willen doen, dan kan dat!

Wie hebben wij al geholpen?

In de afgelopen jaren hebben wij honderden enthousiaste mama’s (to be) geholpen met onze online training. Lees hieronder meer over hun ervaringen.

‘Het thuisprogramma van Training for Mamas is super fijn en makkelijk te volgen. Een paar elastieken halen en je kan aan de slag. Ook tijdens de zwangerschap heel goed te volgen en dit allemaal lekker vanuit huis. Ik zou het iedere (aanstaande) mama van harte aanraden.’

Dit thuisprogramma is effectief, laagdrempelig en heel inventief. Het is vooral zo leuk dat Jorn alles vol enthousiasme en met veel expertise uitlegt. Door zijn programma te volgen kan ik nu weer verantwoord opbouwen naar mijn oude niveau.’

‘Thuis trainen werkt niet bij mij. Dacht ik… Want Jorn traint in de video’s met je mee en daardoor ga ik wel voor die extra herhalingen. Ook geeft hij op het juiste moment aanwijzingen over je houding, ademhaling en techniek. En dat werkt (bijna) net zo goed als in de gym.’

Onze werkwijze

Hoe werkt het?

Wanneer je meedoet aan het online programma kun jij trainen waar en wanneer jij wilt! Meld je nu aan voor het programma en start direct met jouw eerste workout.

  • Tijdens aankoop van het online programma creëer je een persoonlijk account waar je ten alle tijden toegang hebt tot het programma.
  • Iedere week ontvang je een mailtje met de link naar de workouts van die week, zodat je wekelijks thuis kunt sporten tijdens je zwangerschap.
  • Het enige wat je nodig hebt is een elastiek. En een yogamat als je van comfort houdt.

Meer informatie

De kans bestaat dat wij nu nog niet al je vragen hebben beantwoord. Misschien wil je eerst nog iets weten over het programma voordat je ervoor wilt gaan. Dat is geen probleem.

Stuur een mailtje en we beantwoorden  je vragen zo snel mogelijk.