fbpx

Mama (to be) en wil jij thuis topfit worden?

Als mama is tijd voor jezelf schaars. Naar de sportschool gaan is een logistieke operatie. Wie past er op je kinderen?

Of je bent te moe tijdens je zwangerschap om naar de sportschool te gaan. Je wilt wel sporten, maar het liefst kruip je daarna gelijk op de bank. Snap ik helemaal.

En dan ook nog dat vervelende coronavirus. Jij hebt geen zin in die rondvliegende aerosolen in de sportschool. Jij wilt nu zo min mogelijk risico lopen. Logisch.

Hoe kan je dan toch fit blijven?

En belangrijker nog: hoe doe je dat op een veilige en verantwoorde manier? Want als je gaat googlen dan lees je al snel over alle gevaren en dingen die je vooral niet moet doen tijdens en na je zwangerschap.

De oplossing

Als jij ook thuis fit wil blijven dan is dit online thuisprogramma perfect voor jou. Veilig én verantwoord trainen in je eigen huiskamer. Oké, op zolder mag ook.

Nee, je hebt geen dure apparaten en gewichten nodig. Het enige wat je nodig hebt is een elastiek. En een yogamat als je van comfort houdt.

Verder gebruiken we alleen spullen die je al in huis hebt. Denk aan een tafel, stoel, bezemsteel, rugzak en een handdoek.

Verwacht niet alleen standaard oefeningen. Je gaat veel oefeningen doen die je nog niet kent. Oefeningen voor je mobiliteit, kracht en conditie.

“Ja, maar hoe kan je nou sterker worden zonder gewichten te gebruiken? Moet ik zeker 150 herhalingen achter elkaar doen?” *GAAP*

Rustig maar, je hoeft niet eindeloos veel herhalingen te doen. Door slimme trucjes toe te passen gaan we simpele oefeningen zwaarder maken. Geloof je me niet? Kijk dan naar dit filmpje:

Wat krijg je allemaal bij dit 8-weekse online thuisprogramma?

 • Maar liefst 8 full body workouts. Je traint iedere sessie je boven- en onderlijf, je wordt dus oersterk. De workouts duren 40 tot 55 minuten.
 • Je gaat ook werken aan je conditie. Met 5 verschillende cardio workouts zorg jij ervoor dat je niet meer hijgend de trap oploopt. De workouts zijn kort en krachtig. In ongeveer 15 minuten staat het zweet op je voorhoofd.
 • Je gaat iedere week een beweging van de week doen. 8 in het totaal dus. Deze bewegingen zijn erop gericht om je mobiliteit te verbeteren. Dat heb je nodig om goed te bewegen. En om af te komen van pijntjes en stijfheid.
 • Een compleet herstelprogramma voor na je bevalling. Je ontvangt 5 workouts die je herstel gaan bevorderen na je bevalling. Je kan in de meeste gevallen al in de eerste week beginnen met de eerste workout. Geen paniek, we bouwen het heel rustig op.
 • Je krijgt 1 mobility workout voor het hele lijf. Deze workout is bedoeld om je lijf soepel en pijnvrij te houden. Doe je deze workout regelmatig dan beweeg je straks als een acrobaat.
 • 1 workout speciaal voor de billen. Met deze workout kan jij altijd en overal je billen trainen. Die afspraak voor bilimplantaten kan je afzeggen.
 •  Meerdere filmpjes waarin je leert om je ademhaling en lichaamshouding te trainen én te verbeteren. Je ademhaling en lichaamshouding zijn van essentieel belang om de oefeningen goed uit te kunnen voeren.
 • Een compleet trainingsprogramma voor in de gym voor tijdens de zwangerschap. De oefeningen zijn aangepast aan het trimester waar jij in zit. En je traint op jouw niveau omdat je meerdere opties krijgt om een oefening moeilijker te maken.
 •  Je krijgt toegang tot de besloten Facebook groep van Training for Mamas. Hier kan je al je vragen stellen.
 •  Je krijgt toegang tot 6 live Q&A’s per jaar. Hier kan je al je vragen live stellen over het programma, de oefeningen, lichamelijke klachten en mijn favoriete kolfapparaat. Je krijgt direct antwoord op al je vragen en ik zal live dingen voordoen.
 •  Je hebt onbeperkt toegang tot dit programma en de live Q&A’s. Je blijft dus ook bij nummer 2, 3 & 4 topfit.

Dat is een hele waslijst, maar wat kost het?

Het hele programma kost € 177. Daarvoor heb jij dus gespecialiseerde trainingen voor tijdens én na je zwangerschap. Plus een jaar lang mijn support.

Hoe werkt het?

Iedere week ontvang je een mailtje met de link naar de workouts van die week. Je kan inloggen met je inloggegevens. Je wordt dus niet overladen met veel informatie. Je gaat alles stapje voor stapje doen.

6 keer per jaar ontvang je ook een mailtje met een uitnodiging voor de live Q&A.

Wat nou als ik het niks vind?

Het is een beetje als Tinder: zijn profiel zag er veelbelovend, maar in het echt viel hij tegen.Ik heb inmiddels twee kinderen met mijn Tinder-date. Just saying… De vonk slaat niet over en het blijkt toch geen match te zijn. Jammer!

Niet getreurd, ik beloof dat we de rekening niet gaan splitten als onze date tegenvalt. Als jij na de eerste twee weken nog niet bent overtuigd van het programma dan betaal ik je alles terug.

Misschien wil je ons toch nog beter leren kennen…

De kans bestaat dat ik nu nog niet al je vragen heb beantwoord. Misschien wil je eerst nog iets weten over het programma voordat je er voor wilt gaan. Dat is geen probleem. Stuur een mailtje naar jorn@trainingformamas.nl en ik zal je vragen zo snel mogelijk beantwoorden.