Training voor trainers

Word in 3 dagen een expert in mobiliteit,
zodat je moeders beter en pijnvrij laat bewegen.

Een 3-daagse praktische training waarin je leert om de mobiliteit van moeders te verbeteren. Zodat ze beter, soepeler en pijnvrij gaan bewegen. Gegarandeerd.

Kennis

Je leert precies hoe je de mobiliteit van moeders kan verbeteren. Zodat jij vol zelfvertrouwen moeders écht beter en pijnvrij leert bewegen.

Praktisch

Je leert door te doen. Daarom krijg je niet alleen maar theorie, maar ga je vooral heel veel oefenen in de praktijk.

Methodiek

Je leert een methodiek waarmee je direct maatwerk kan leveren. Je hoeft dus niet zelf de theorie te vertalen naar de praktijk.

Doel

Deze praktische training is ideaal voor ervaren trainers die moeders nog beter willen leren bewegen.

De fundering moet goed zijn als je iemand goed en pijnvrij wilt laten bewegen. En mobiliteit is misschien wel het belangrijkste onderdeel van die fundering.

Daarom focussen we in deze praktische training op de mobiliteit.

Misverstanden
Over mobiliteit bestaan veel misverstanden binnen de fitnessindustrie. Want wat is het verschil tussen flexibiliteit en mobiliteit? En waarom is dat verschil zo belangrijk als je moeders traint? En hoe meet je de mobiliteit van iemand?

Allemaal zaken waar veel trainers onzeker over zijn. Zonde, want om je klant écht beter te laten bewegen moet je weten hoe je haar mobiliteit verbetert. En nee, dat betekent niet haar eindeloos laten rollen op een foamroller.

Na deze training weet jij precies hoe je meet hoe goed de mobiliteit van je klant is. Waar de verbeterpunten liggen. En hoe je die punten verbetert. Zodat je klant beter én pijnvrij gaat bewegen.

Wij geven trainers waar ze recht op hebben

Een methodiek om met vertrouwen moeders beter en pijnvrij te leren bewegen.

Het probleem

Veel trainers hebben geen idee hoe ze de mobiliteit van hun klant kunnen verbeteren.

Laat jij je klant dynamisch stretchen, foamrollen en trigger point balletjes gebruiken? In de hoop dat hun mobiliteit verbetert?

Geeft niks. Ik heb het mijn klanten jaren laten doen. Omdat ik niet beter wist.

Maar het begon mij op te vallen dat hun mobiliteit helemaal niet verbeterde. Iedere keer als ze bij me kwamen kon ik weer opnieuw beginnen. Ze waren nog steeds net zo stijf.

Ik raakte gefrustreerd, want hoe laat ik mijn klanten dan beter bewegen?

Daarom ben ik me gaan verdiepen in mobiliteit. En ik leerde dat stretchen en mobiliteitstraining twee verschillende dingen zijn. Ook is flexibiliteit niet hetzelfde als mobiliteit.

Hoe meer ik leerde, hoe meer ik me realiseerde dat ik op het verkeerde spoor zat. Alles wat ik dacht te weten over mobiliteit klopte helemaal niet. Als ervaren trainer liep mijn ego een deuk op.

De oplossing

Methodiek

Je leert een methodiek waarmee je direct maatwerk kan leveren. Je hoeft dus niet zelf de theorie te vertalen naar de praktijk. Je gaat weg met een stappenplan.

Bouwen

Leer hoe je de mobiliteit van je klant verbetert. En van jezelf. Je leert door te doen. Dus ga je oefenen. Veel en vaak.

Uitbouwen

Hoe vertaal je mobiliteit naar oefeningen? En hoe behoud je de mobiliteit? Je gaat veel opties leren. Zodat je precies weet hoe je iemand beter kan laten bewegen.

Analyseren

Analyseren hoe je klant beweegt. Zo weet je welke bewegingspatronen je moet verbeteren om je klant soepeler te laten bewegen. Zodat ze beter en pijnvrij beweegt.

Alles wat ik de afgelopen jaren heb geleerd, ga ik jou leren in deze training. Zodat jij precies weet hoe je de mobiliteit van je klant verbetert. Want een goede mobiliteit is een vereiste om beter en pijnvrij te bewegen.

Van wie heb ik dan geleerd over mobiliteit?

Andreo Spina, Dewey Nielsen, Michael Chivers, Zach Deckelbaum, Sarah Duvall, Julie Wiebe, Jessie Mundell, Eric Cressey, Mike Boyle, Dean Somerset, Tony Gentilcore. En nu vergeet ik waarschijnlijk nog de helft. Ja, ik weet het: ik ben een nerd.

Droge theorie?
Verwacht niet alleen maar droge theorie. Gortdroge theoretische trainingen zijn er genoeg.

Om te leren hoe je de mobiliteit van je klant verbetert, moet je het eerst zelf ervaren. Zelf doen. Zelf oefenen. Veel en vaak.

Verwacht geen standaardoefeningen. Je gaat bewegingspatronen leren die je waarschijnlijk nog nooit hebt geoefend. Maar die jij, en je klanten, wel keihard nodig hebben.

Ook moet je leren testen hoe goed de mobiliteit van je klant is. Zodat je weet waar je op moet letten als je haar traint.

Want als je weet wat je klant moet verbeteren, kan je heel gericht maatwerk leveren. En betere resultaten boeken. Je klant beter en pijnvrij laten bewegen. En dat wil je toch? Je klant wel.

We geven twee trainingen:

Mobiliteit – level 1

Dag 1 – Theoretische basis + mobiliteit nek & rug
Je gaat leren wat mobiliteit precies is. Wat het verschil is met flexibiliteit. En we gaan gelijk aan de slag met de mobiliteit van je nek en rug.

Dag 2 – Mobiliteit schouders, schouderbladen, ellebogen en polsen
Deze dag staat in het teken van de mobiliteit van de rest van je bovenlijf. Je leert kritisch kijken naar hoe deze gewrichten bewegen. En hoe je de mobiliteit verbetert en in stand houdt.

Dag 3 – Heupen, knieën, enkels & tenen
Deze dag staat in het teken van de mobiliteit van je onderlijf. Je leert kritisch kijken naar hoe deze gewrichten bewegen. En hoe je de mobiliteit van deze gewrichten verbetert en in stand houdt.

 

 

 

P.s.
Je gaat veel oefeningen doen die je nog nooit hebt gedaan. En je gaat spierpijn krijgen op plekken waar je nog nooit spierpijn hebt gehad. Dus zeg niet dat ik je niet heb gewaarschuwd.

Mobiliteit – level 2

Dag 1 – Theoretische basis en analyseren
Analyseren hoe je klant beweegt. Je leert hoe je kan meten hoe goed de mobiliteit van je klant is. Zo weet je wat je moet verbeteren om haar soepeler te laten bewegen. En pijnvrij.

Dag 2 – Bovenlijf
Deze dag staat in het teken van de mobiliteit van het bovenlijf. We besteden aandacht aan nek, rug, schouders, schouderbladen, ellebogen en polsen. Je leert hoe je kan analyseren hoe goed de mobiliteit van je klant is.

Vervolgens leer je de resultaten van je analyse te interpreteren en te vertalen naar oefeningen die geschikt zijn voor die persoon. Ook leer je waarom je bepaalde keuzes moet maken.

Dag 3 – Onderlijf
Deze dag staat in het teken van de mobiliteit van het onderlijf. We besteden aandacht aan de heupen, knieën, enkels en tenen. Je leert hoe je kan analyseren hoe goed de mobiliteit van je klant is.

Vervolgens leer je de resultaten van je analyse te interpreteren en te vertalen naar oefeningen die geschikt zijn voor die persoon. Ook leer je waarom je bepaalde keuzes moet maken.

Wat je gaat leren

  • direct toepasbare methodiek
  • oefeningen om mobiliteit te vergroten
  • oefeningen om mobiliteit te behouden
  • mobiliteitsoefeningen om bewegingspatronen te verbeteren
  • mobiliteit van je klant analyseren

Ik ben zelf Personal Trainer en ken er een hoop, maar Jorn is de enige tegen wie ik altijd een beetje op kijk. Deze man weet zo ontzettend veel! Ik heb enorm veel van hem geleerd in zijn cursussen over trainen voor tijdens en na de zwangerschap, mobiliteit en nog veel meer. Hij weet altijd heel goed theorie en praktijk te combineren, waardoor je van begin tot eind geboeid blijft en baalt als het afgelopen is.

Laura

Werkwijze

We wisselen theorie en praktijk af. Dus eerst leer je waarom je iets doet. En dan ga je leren hoe je dat doet.

Je gaat dus vooral heel veel zelf doen en ervaren.

Tuurlijk zullen we uitgebreid ingaan op de theorie. Maar aan alleen theorie heb je niks. Je moet weten hoe je de theorie toepast in de praktijk. Anders is het nutteloos.

Daarom gaan we werken met een praktische methodiek. Zodat jij altijd weet welke stappen je moet zetten om de mobiliteit van je klant te verbeteren. Zodat ze beter en pijnvrij gaat bewegen. Niet alleen in de gym, maar ook in haar dagelijkse leven.

Verwacht 3 intense dagen.

Let op:
Deze training is niet voor beginnende trainers. Het is een vereiste dat je al andere opleidingen hebt gevolgd. En dat je al klanten traint, want je hebt praktijkervaring nodig voor deze training.

Mail me gerust op jorn@trainingformamas.nl om te vragen naar de mogelijkheden.

Instructeur

Jorn Meijer

Vaknerd. Expert in goed leren bewegen en mobiliteit. Mijn doel is om jou te leren wat mobiliteit écht is. Zodat je moeders soepel en pijnvrij kan laten bewegen.

Analyseren. Mobiliteit verbeteren. Soepel en pijnvrij bewegen.

Wil je je klanten écht beter laten bewegen? Zie jij een intense cursus als een uitdaging? Dan is deze training ideaal voor jou.

Investering

Level 1
€ 547 exclusief BTW voor 3 dagen (inclusief koffie/thee en snacks)

Level 2
€ 547 exclusief BTW voor 3 dagen (inclusief koffie/thee en snacks)

Combideal boven- en onderlijf
€ 997 exclusief BTW

Locatie: Amsterdam Noord

Datum level 1: 26, 27 & 28 augustus

Datum level 2: 7, 8 & 9 oktober

Beschikbare plekken: 4 van de 6 (kleine groep = veel aandacht)

De inzet is hoog

Moeders goed en pijnvrij leren bewegen doe je niet door te zoeken naar de perfecte oefening. Dat doe je door moeders het vermogen te geven óm goed te bewegen.

Hoe meer opties ze heeft om een beweging te maken, hoe beter ze gaat bewegen. En door de mobiliteit te verbeteren, krijgt ze meer bewegingsopties.

Verbeter haar mobiliteit en je vergroot de controle over haar lijf. Hierdoor gaat ze beter bewegen én voorkomt ze veel klachten die moeders tijdens en na de zwangerschap ervaren.

Je gaat dus geen rijtjes met oefeningen leren. Je gaat leren om bewegingspatronen te verbeteren. Want zo leer je iemand écht beter bewegen.

Dus wil jij een trainer zijn die moeders écht beter laat bewegen? Zonder compensaties en pijn? Zodat je klant lichamelijk klaar is voor de bevalling en het moederschap?

Dan is deze cursus geschikt voor jou. Maar alleen als jij echt de diepte in wil gaan en niet alleen wat extra oefeningen wil leren. Want je gaat een systeem leren, zodat jij altijd en overal de juiste bewegingspatronen kan aanleren aan moeders (en de rest van je klanten).

Het doel van deze training is om jouw twijfels weg te nemen over de stappen die je moet nemen om je klant beter te laten bewegen. Je leert een methodiek die werkt. En die je altijd, en bij iedereen, kan toepassen omdat je maatwerk levert.

Wat zou het voor jou als trainer waard zijn om zo’n systeem te hebben? Om niet meer te twijfelen?

En wat denk je van al die moeders die jij kan helpen om écht beter en pijnvrij te bewegen.

En nu?

Wil je weten of deze training geschikt is voor jou? Doe dan eerst mee met mijn webinar ‘Mobiliteit tijdens en na de zwangerschap’. Het kost je een tientje en je leert gelijk veel over mobiliteit. Na het webinar weet je of de training geschikt is voor jou.

Hier lees je waar het webinar over gaat.